Empresa Davantis : seguimiento de personas y vehículos por videovigilancia inteligente
Jubany Garrido, Javier
Serrat Gual, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 76 p.
Resum: Este proyecto, desarrollado en la empresa Davantis, tiene como objetivo encontrar posibles mejoras a su actual sistema de videovigilancia, el Daview. El proyecto está dedicado al estudio del algoritmo de seguimiento Mean Shift para la elaboración de un sistema de tracking. Para ello se han desarrollado y evaluado tres implementaciones diferentes, mediante las cuales se han encontrado mejoras que complementan al módulo de tracking del Daview. También se ha estudiado la utilidad de un sistema de evaluación manual frente a uno de automático.
Resum: Aquest projecte, desenvolupat a l'empresa Davantis, té com a objectiu trobar possibles millores al seu actual sistema de videovigilància, el Daview. El projecte esta dedicat a l'estudi de l'algoritme de seguiment Mean Shift per l'elaboració de un sistema de tracking. Per fer això, s'han desenvolupat i avaluat tres implementacions diferents, amb les quals s'han trobat millores que complementen el mòdul de tracking del Daview. També s'ha estudiat la utilitat d'un sistema d'avaluació manual en front d'un d'automàtic.
Resum: This Project, developed by Davantis Company, aims to achieve improvements on its present video surveillance system, the Daview. The project is committed to the study of the Mean Shift tracking algorithm, in order to develop a tracking system. For this purpose it has been developed and evaluated three different implementations, which have lead to improvements on the tracking module of Daview. It also contains a utility study of a manual evaluation system opposite to an automatic one.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Vigilància electrònica



76 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir