Dispositius handheld per a aplicacions mèdiques : disseny i implementació d'interfícies del protocol Start
Jurado Cristóbal, Xavier
Martí Escalé, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 101 p.
Resum: Els sistemes dʼatenció mèdica en situacions de pèrdues humanes massives necessiten classificar un número molt elevat de víctimes en un temps limitat i amb pocs recursos disponibles. Els mètodes clàssics es basen en una etiqueta de triatge de paper on el personal dʼemergències anota lʼestat del pacient juntament amb una quantitat reduïda dʼinformació. En aquest projecte descrivim lʼanàlisi, disseny i implementació dʼinterfícies gràfiques per dispositius mòbils pel protocol de triatge START, per ser utilitzades pels equips dʼemergència. Els components del projecte inclouen un dispositiu portàtil Nokia N810 amb connexió GPS, i IDBlue, un lector dʼetiquetes RFID per Bluetooth.
Resum: Los sistemas de atención médica en situaciones de pérdidas humanas masivas necesitan clasificar un número muy elevado de víctimas en un tiempo limitado y con pocos recursos disponibles. Los métodos clásicos se basan en una etiqueta de papel donde el personal de emergencias anota el estado del paciente juntamente con una cantidad limitada de información. En este proyecto describimos el análisis, diseño y implementación de varias interfaces gráficas para dispositivos móviles del protocolo de triage START, para ser utilizadas por los equipos de emergencias. Los componentes del proyecto incluyen un dispositivo portátil Nokia N810 con conexión GPS, y IDBlue, un lector de etiquetas RFID por Bluetooth.
Resum: Medical care at mass casualty incidents requires rapid triage of an overwhelming numbers of victims, in a limited time and with little resources available. Traditional systems rely on a paper triage tag on which rescuers and medical providers mark the patientʼs triage status and record limited information. In this project, we describe the analysis, design and development of handheld device oriented graphical user interfaces based on START triage method for use by rescuers responding to disasters. The components of this project includes a Nokia N810 mobile device with GPS capabilities and a IDBlue, a Bluetooth based RFID reader.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Comunicació, Sistemes mòbils de ; Processament de dades ; Urgències mèdiques



101 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir