Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/13982

Derecho de propiedad, medio ambiente y desarrollo sostenible: una perspectiva constitucional y comparada
La debilitación de la propiedad constitucional actual ante la incorporación de los intereses medioamentales y el examen de la adecuación de la regulación de la propiedad al fin medio ambiente
Aguilera Vaqués, Mar
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca
Proyecto de investigación realizado a partir de una estancia en la University of Illinois entre febrero y junio del 2007. La investigación se ha centrado en el desarrollo teniendo como eje principal el derecho a la propiedad. El desarrollo como base i en relación al cual he examinado diferentes elementos que lo componen como el mencionado derecho a la propiedad (uno de los derechos más cuestionados y problemáticos analizado desde pensamientos muy diversos y antagónicos ) o el derecho al medioambiente y la relación entre y otros derechos (desarrollo económico, interés general, principis constitucionals, etc. ) (...)
Projecte de recerca elaborat a partir d'una estada a la University of Illinois , Estats Units, entre febrer i juny del 2007. La recerca s'ha centrat en el desenvolupament tenint com a eix principal el dret de propietat. El desenvolupament com a base i en relació al qual he examinat diferents elements que el componen com ara el ja esmentat dret de propietat --un dels drets més qüestionats i problemátics analitzat des de pensaments molt diversos i antagónics-- o el dret al medi ambient i la relació entre aquests i altres drets i interessos (desenvolupament económic, interés general, principis constitucionals, etc. ) (...)
2009-03-04
34 - Dret
Propietat privada
Desenvolupament econòmic
Desenvolupament sostenible
Dret del medi ambient
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l’Agència i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
72 p.
Preprint
Els ajuts de l'AGAUR;2006BE10258
         

Full text files in this document

Files Size Format
2006BE210258.pdf 725.4 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Aguilera Vaqués, Mar; Peñalver i Cabré, Alexandre; Toldrà i Bastida, Lluís-Xavier
 

Coordination

 

Supporters