Codificació i transmissió interactiva d'imatges en dispositius mòbils
Muñoz Gómez, Juan
Bartrina Rapesta, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 67 p.
Resum: JPEG2000 és el nou estàndard de compressió d'imatges impulsat pel Joint Photographics Experts Group, el qual defineix un protocol eficient per la transmissió interactiva d'imatges, anomenat JPIP. El Group on Interactive Coding of Images (GICI) té una implementació d'aquest protocol, CADI. En aquest projecte es realitza l'implementació del client d'aquest protocol en un dispositiu mòbil. Per això s'ha realitzat un estudi de les plataformes mòbils que hi ha actualment en el mercat. Finalment s'han proposat millores, en el descodificador, per reduir el temps de computació i la carrega de memòria.
Resum: JPEG2000 es el nuevo estándar de compresión de imágenes impulsado por el Joint Photographics Experts Group, el cual define un protocolo eficiente para la transmisión interactiva de imágenes, llamado JPIP. El Group on Interactive Coding of Images (GICI) tiene una implementació de este protocolo, CADI. En este proyecto se realiza la implementación del cliente de este protocolo en un dispositivo móvil. Para ello se ha realizado un estudio previo de todas las plataformas móviles que hay actualmente en el mercado. Finalmente se han propuesto mejoras, en el proceso de descodificación, para reducir el tiempo de computación y el uso de memoria.
Resum: JPEG2000 is the new compresion standard defined by the Joint Photographic Experts Group committee, which defines an efficient protocol, called JPIP, devised for the interactive transmission of images. The Group on Interactive Coding of Images (GICI) has developed CADI, a novel implentation of the JPIP protocol. In this project, it has been implemented a client for this protocol in a mobile device. Previously to the implementation, it has been carried out a market research on mobile devices available currently. Finally, it has been proposed a few improvements, in the decoding process, aimed to reduce timing performance and memory usage.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Imatges ; Transmissió



67 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir