Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/13806

Estudi d'un sistema integrat en una empresa tecnològica
Esteve Pros, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Sánchez Castelló, José María
El projecte que es presenta és l’estudi de diferents sistemes integrats (ERP) per a la seva implementació en una empresa de desenvolupament de software. Els sistemes integrats són sistemes de gestió de la informació que integren i automatitzen moltes de les pràctiques del negoci d’una empresa per a facilitar-ne l’intercanvi d’informació entre les diferents parts. El projecte ha estat desenvolupat seguint la metodologia METRICA per a la implementació de software, i a partir d’aquesta metodologia s’han estudiat les característiques de l’empresa i posteriorment s’ha fet un anàlisi dels diferents sistemes integrats que podrien ser bones opcions per a implementar-los en l’empresa estudiada. Finalment, s’ha escollit el sistema integrat que més requisits acomplia per a ser instal·lat en l’empresa.
El proyecto que se presenta es el estudio de diferentes sistemas integrados (ERP) para su implementación en una empresa de desarrollo de software. Los sistemas integrados son sistemas de gestión de la información que integran y automatizan muchas de las prácticas del negocio de una empresa para facilitar el intercambio de información entre las distintas partes. El proyecto ha sido desarrollado siguiendo la metodología METRICA para la implementación de software, a partir de esta metodología se han estudiado las características de la empresa y posteriormente se ha hecho una análisis de los distintos sistemas integrados que podían ser buenas opciones para implementarlos en la empresa estudiada. Finalmente, se ha escogido el sistema integrado que más requisitos cumplía para ser instalado en la empresa.
This project is the study of several integrated systems (ERP) for the implementation in a software development company. The integrated systems are information management systems that integrate and automate lots of the business practices of the company to improve the information exchange between the different departments of the company. The project has been developed using the METRICA methodology for the software implementations, following this methodology this project studies the characteristics of the company and later it do an analysis of the several integrated systems that can be good options to implements in the studied company. Finally, the project choose the integrated system that rich more requirements to be installed in the company.
2008-09
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Sistemes d'informació per a la gestió
Indústria informàtica -- Direcció i administració -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC - Jordi Esteve Pros.pdf 918.3 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters