Desenvolupament d'un component de tolerància a fallades per a un sistema d'agents mòbils sobre plataformes lleugeres
Piñol Torné, Xavier
Borrell i Viader, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 76 p.
Resum: A mesura que la complexitat de les tasques dels agents mòbils va creixent, és més important que aquestes no perdin el treball realitzat. Hem de saber en tot moment que la execució s'està desenvolupant favorablement. Aquest projecte tracta d'explicar el procés d'elaboració d'un component de tolerància a fallades des de la seva idea inicial fins a la seva implementació. Analitzarem la situació i dissenyarem una solució. Procurarem que el nostre component emmascari la fallada d'un agent, detectant-la i posteriorment recuperant l'execució des d'on s'ha interromput. Tot això procurant seguir la metodologia de disseny d'agents mòbils per a plataformes lleugeres.
Resum: A medida que la complejidad de las tareas asignadas a los agentes móviles va creciendo, es más importante que no se pierda el trabajo realizado. Debemos saber en todo momento que la ejecución se está desarrollando favorablemente. Este proyecto trata de explicar el proceso de elaboración de un componente de tolerancia a fallos desde su idea inicial hasta su implementación. Analizaremos la situación y diseñaremos una solución. Trataremos de enmascarar los fallos que puedan suceder en un agente móvil, detectándolo y recuperando la ejecución desde donde se interrumpió. Todo esto tratando de seguir los pasos de la metodología de diseño de agentes móviles para plataformas ligeras.
Resum: As the complexity of the tasks assigned to mobile agents grows, it is more important not to lose the job done. We must know at all times that execution is developing favourably. This project tries to explain the process of developing a component of fault tolerance from initial idea to its implementation. Analyse the situation and design a solution. Try to mask the failures that can happen in a mobile agent by detecting and recovering from where the execution was interrupted. All this trying to follow in the footsteps of the design methodology of mobile agents for light platforms.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Tolerància als errors (Informàtica) ; Agents mòbils (Software d'ordinador)



76 p, 872.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir