Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/13769

Ultra deep blue: the ultimate chess player
Devesa Gómez, Jaume
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Senar Rosell, Miquel Àngel
Projecte d'adaptació del programa GNU Chess al sistema de grid computing 'Condor'. I amb això, es planteja un estudi sobre els algorismes de cerca i la seva aplicació en entorns distribuïts. Una sèrie de proves sobre unes mostres de una partida d'escacs contra el propi GNU Chess ens ajuden a posar de relleu els avantatges i inconvenients de cada un dels algorismes proposats.
Proyecto de adapación del programa GNU Chess al sistema de grid computing 'Condor'. Y con eso, se plantea un estudio sobre los algoritmos de búsqueda y su aplicación en entornos distribuidos. Una serie de pruebas sobre unas muestras de una partida de ajedrez contra el propio GNU Chess nos ayudan a poner de relieve las ventajas e inconvenientes de cada uno de los algoritmos propuestos.
The project which adapt GNU Chess software at 'Condor' grid computing system. Once we have this, a study about search algorithms and its possibilities in distributed environments is raised. A series of samples over a chess game against GNU Chess help us to enphasize the advantages an disadvantages of each one of the proposed algorithms.
2008-09
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Algorismes computacionals
Escacs -- Programes d'ordinador
Condor (Programes d'ordinador)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC Jaume Devesa Gomez_presentacio.pdf 485.1 KB PDF Presentació
PFC Jaume Devesa Gomez.pdf 3.584 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters