Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/13766

Estudio, análisis y mejora de un sistema de gestión de expedientes
Lozano Romera, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Ferrer, Carles (Ferrer i Ramis); Miralles i Fàbregues, Jaume
El proyecto consistió en el estudio, propuesta y realización de una serie de mejoras derivadas del análisis de un sistema de gestión de expedientes. El sistema analizado es SEDAS, un producto de gestión de los procesos de recobro de deudas desarrollado por Steria. Las mejoras se concentraron en la parametrización y mejora de diversos apartados tales como el modelo de datos, el sistema de generación de informes o la interfaz gráfica.
El projecte va consistir en l'estudi, proposta i realització d'una serie de millores derivades de l'anàlisi d'un sistema de gestió d'expedients. El sistema analitzat és SEDAS, un producte de gestió del procés de recobrament de deutes desenvolupat per Steria. Les millores es van concrentrar en la parametrització i la millora de diversos apartats tal com el model de dades, el sistema de generació d'informes o la interficie gràfica.
The project consisted in the study, proposal and development of some improvements made by the result of the analysis of a file management system. The system analysed is SEDAS, it is a product that manage debt recovering processes developed by Steria. The improvements were concentrated in the parametrizing and improving of sections like the data model, the report generation system or the graphic interface.
2008-06
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Sistemes d'informació per a la gestió
Empreses -- Gestió financera -- Automatització
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC David Lozano Romera.pdf 2.038 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters