Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/13689

Navegación, guiado y control de vehículos aeroespaciales
Pérez Marcos, Alberto
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Hernández Budé, Porfidio
El objetivo del proyecto es diseñar una plataforma de ensayos para la simulación de vuelos de vehículos aeroespaciales. La plataforma permitirá diseñar y evaluar los algoritmos de navegación, guiado y control de los vehículos aeroespaciales modelados en la plataforma de simulación, focalizando el trabajo de los ingenieros en el modelado de vehículos y en el desarrollo de sistemas de control digital. La memoria recoge las fases de un proyecto de ingeniería del software, describiendo el plan de proyecto, el análisis del sistema, la especificación de requisitos y el diseño del mismo.
L’objectiu del projecte és dissenyar una plataforma d’assaigs per a la simulació de vols de vehicles aeroespacials. La plataforma permetrà dissenyar i avaluar els algoritmes de navegació, guiat i control dels vehicles aeroespacials modelats a la plataforma de simulació, focalitzant el treball dels enginyers en el modelat de vehicles i en el desenvolupament de sistemes de control digital. La memòria recull les fases d’un projecte d’enginyeria del software, descrivint el pla de projecte, l’anàlisi del sistema, l’especificació de requisits i el disseny del mateix.
The target of the project is to design a trial platform to simulate spacecraft’s flights. The platform will permit design and evaluate the navigation, guidance and control algorithms of every modelled space-craft in the simulation platform, focusing the engineers’ work on mod-elling spacecrafts and developing digital control systems. The memory includes the phases of a software engineering project, describing the project plan, the system analysis, the requirement specification and the software design.
01-2008
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Simuladors de vol
Aeronaus -- Métodes de simulació
Vol -- Control
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC Alberto Perez Marcos.pdf 2.293 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem