Disseny del servidor de control d'un sistema de vídeo sota demanda
Pons Barceló, Inés
Hernández Budé, Porfidio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 82 p.
Resum: El treball realitzat dóna una visió global sobre els sistemes de vídeo sota demanda i la problemàtica associada al seu desenvolupament. Es mostra quines solucions s'han adoptat per abordar aquesta problemàtica a l'hora de dissenyar un sistema de VoD i, en particular, el treball se centra en l'anàlisi i desenvolupament del corresponent servidor de control.
Resum: El trabajo realizado da una visión global acerca de los sistemas de vídeo bajo demanda y la problemática asociada a su desarrollo. Se muestra qué soluciones se han adoptado para abordar esta problemática cuando se ha diseñado un sistema de VoD y, en particular, el trabajo se centra en el análisis y desarrollo del correspondiente servidor de control.
Resum: The performed work shows a video on demand systems insight and the problemas associated to its development. Given solutions to these problems are shown when designing one VoD system and, in particular, the work focuses on the corresponding control server analysis and development.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Vídeo sota demanda



66 p, 250.6 KB

82 p, 9.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir