To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/6247

Caracterización y determinación de polifenoles del vino
Calderón Ballesteros, Silvia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Oliver Pujol, Ramon
La present memòria forma part d’un estudi que s’està realitzant a l’Universitat de Barcelona dins el departament de Quimiometria. La seva finalitat consisteix en el estudi dels pKs’s de polifenols que es troben en el vi. El projecte s’ha dut a terme mitjançant valoracions espectrofotomètriques ácid-base, en solucions aquoses de 11 polifenols: • Catequina • Epicatequina • Quercetina • Ácid Siríngic • Ácid Cumáric • Ácid Felúric • Ácid Vanílic • Ácid Gálic • 3,4 – dihidroxibenzoic • Ácid Cafeic • 4-Hidroxibenzoic Prèviament, s’ha realitzat un treball de recerca d’informació sobre la composició y possibles pKa’s que podria tenir cada compost. Finalment, s’ha realitzat la part experimental del projecte determinant així els diferents valors de pKa que presenten.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
Polifenols -- Anàlisi
Espectrofotometria
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

 

Coordination

 

Supporters