Avaluació i definició del desplegament de programari a un grup empresarial : procés de migració d'un entorn corporatiu
Blanco Maruny, Daniel
Borrell i Viader, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 89 p.
Resum: Aprofitant una migració de l'entorn corporatiu d'un gran grup empresarial, es pren la decisió de canviar el sistema de desplegament de programari. Aquest anàlisi compren l'estudi i la definició de l'empaquetat d'aplicacions, la posterior distribució a la xarxa corporativa i finalment la instal·lació a les màquines.
Resum: Aprovechando una migración del entorno corporativo de un grupo empresarial, se toma la decisión de cambiar el sistema de despliegue de las aplicaciones. Este análisis comprende el estudio y la definición del empaquetado de las aplicaciones, la posterior distribución en la red corporativa y finalmente la instalación en las máquinas.
Resum: Building a migration of corporate environment of a business group, the decision was taken to change the system of deploying applications. This analysis includes the study and definition of packaged applications, their subsequent distribution to the corporate network and the installation in machines.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Grups d'empreses ; Automatització



89 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir