Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/13500

Venda de kiwis online: www.prosmokiwi.com
Pros Morell, Ricard
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Serra Vizern, Montse
Avui en dia la venda de productes, mitjançant les possibilitats que ens ofereix Internet, es troba en ple creixement. Aquest projecte pretén posar en funcionament una pàgina Web dedicada a la venda de fruita, concretament kiwis. Des de fa un temps, la població comença a ser conscient del desequilibri entre l'agent productor i l'agent comercial. Com passa també en altres sectors, el productor ven a un preu molt inferior respecte al que després es ficarà de cara al comprador final. En el cas de la fruita, el client acaba comprant un producte més car i normalment de menys qualitat. L'objectiu principal d'aquest projecte és promoure la venda online a partir d'una mercaderia de qualitat i més econòmica, aconseguint un major benefici tant per part del productor com del client.
La venta de productos, utilizando las posibilidades que Internet nos ofrece, es, hoy en día, un campo en pleno auge. Este proyecto pretende poner en funcionamiento una página Web dedicada a la venta de fruta, concretamente kiwis. Desde hace un tiempo, la población empieza a ser consciente del desequilibrio existente entre los productores i los comerciantes. Como pasa también en otros sectores, los productores venden a un precio muy inferior, respecto al que se pondrá de cara al comprador final. En el caso de la fruta, el cliente acaba comprando un producto más caro y normalmente de menor calidad. El objetivo principal de este proyecto es promover la venta online a partir de una mercancía de calidad y más económica, logrando un mayor beneficio por parte del productor y también por parte del cliente.
The sale of products using the benefits of Internet is today at its very peak. This project aims to put into operation a Web page to sell fruits, specifically kiwis. Nowadays, the population starts to be aware of the imbalance between producers and merchants. As in other sectors, producers are selling with a price much lower than the final price for the last buyer. In the case of the fruits, at the end, the coustomer buys a more expensive product with a lower quality. The main objective of this project is to promove the e-commerce with a high quality and cheaper products, getting a higher benefit for the producer and for the coustomer.
06-2008
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Comerç al detall -- Automatització
Kiwis -- Comerç
Comerç electrònic -- Programes d'ordinadors
Portals d'Internet -- Disseny
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC Ricard Pros Morell.pdf 1.576 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem