dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor.author |
Realini Cujo, Carolina |
dc.contributor.author |
Font i Furnols, Maria |
dc.contributor.author |
Guerrero Asorey, Lluís |
dc.contributor.author |
Montossi, F. |
dc.contributor.author |
Campo, M. M. |
dc.contributor.author |
Sañudo, Carlos |
dc.contributor.author |
Nute, G. R. |
dc.contributor.author |
Álvarez, I. |
dc.contributor.author |
Cañeque, V. |
dc.contributor.author |
Brito, G. |
dc.contributor.author |
Oliver i Pratsevall, Maria Angels |
dc.date.accessioned |
2009-01-28T14:11:26Z |
dc.date.available |
2009-01-28T14:11:26Z |
dc.date.created |
2008 |
dc.date.issued |
2008 |
dc.identifier.citation |
Realini, C. et al. "Effect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market". Meat Science 81(3):499-506 <http://www.sciencedirect.com/science/journal/03091740> |
dc.identifier.other |
doi:10.1016/j.meatsci.2008.10.005 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/13367 |
dc.format.extent |
39 p. |
dc.format.extent |
212600 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
eng |
dc.publisher |
Elsevier Ltd |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Bestiar boví -- Uruguay |
dc.subject.other |
Consumidors -- Preferències |
dc.title |
Effect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/article |