To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/5804
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses |
---|---|
dc.contributor | Álvarez Casado, Enrique |
dc.contributor.author | Mallol Jover, Pau |
dc.date | 2008-09 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/5804 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Seguretat industrial::Prevenció de riscos laborals |
dc.subject | Human engineering |
dc.subject | Hospitality industry -- Employees --Health and hygiene |
dc.subject | Industrial hygiene |
dc.subject | Ergonomia |
dc.subject | Hoteleria -- Personal -- Salut i higiene |
dc.subject | Salut en el treball |
dc.title | Desarrollo metodológico para la evaluación del puesto de camarera de piso |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |