El compromiso de los familiares con la empresa familiar
Cappuyns, Kristin
López Sintas, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia de l'Empresa)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2008
Resum: La unidad es una de las fortalezas principales de la empresa familiar. Mantener esta unidad, a medida que la familia crece, requiere una actitud concreta de la familia tanto como de la empresa enfocadas a que todos los miembros de la familia, incluso a los que no trabajan en ella, se mantengan comprometidos con su futuro. El compromiso, función de esfuerzo lealtad e ilusión, no es algo que puede darse por sentado. Al contrario, los resultados indican que la existencia de unas determinadas infraestructuras como de un consejo de administración que a su vez garantiza una distribución de información formal y unas actividades familiares son claves en fomentar este compromiso familiar a lo largo de las generaciones.
Resum: La unitat és una de les fortaleses principals de l'empresa familiar. Mantenir aquesta unitat, a mesura que la família creix, demana una actitud concreta de la família tant com de l'empresa, enfocada a que tots els membres de la família, fins i tot els que no hi treballen, es mantinguin compromesos amb el seu futur. El compromís, funció d'esforç, lleialtat i il·lusió, no és una cosa que es pugui donar per establert . Al contrari, els resultats indiquen que la existència de unes determinades infraestructures, com un consell d'administració, que a la seva vegada garanteix una distribució d'informació formals, i unes activitats familiars, són clau per fomentar aquest compromís familiar al llarg de les generacions.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Centre d'Estudis i Recerca d'Humanitats. Treballs de Recerca de Postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Empreses familiars



90 p, 575.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2009-07-13, darrera modificació el 2022-08-21



   Favorit i Compartir