Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/13158

Caracterización y comparación de las propiedades mecánicas de dos chapas de acero avanzado de alta resistencia (AHSS): TRIP800 y DP800
Sala Serra, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Baró, M. D.; García Fernández, Victor
En el presente trabajo, se lleva a cabo un estudio sobre las propiedades mecánicas de chapa de dos aceros avanzado de alta resistencia. La búsqueda de un modelo teórico que defina su comportamiento en régimen plástico, así como la comparativa de sus resultados con el fin de predecir su comportamiento en etapas de conformado, y ayudar a optimizar los resultados en simulación mediante elementos finitos. También se añade un ejemplo de simulación para ver la importancia de la precisión del cálculo de las propiedades mecánicas en este campo.
En el present projecte es du a terme un estudi sobre les propietats mecàniques de dues xapes d’acers avançats d’alta resistència. També es busca un model teòric per definir el comportament del material a règim plàstic, així com la comparativa d’ambdues xapes amb la finalitat de preveure el seu comportament en etapes de conformat i ajudar a optimitzar els resultats en simulació mitjançant elements finits. També s'afegeix un exemple de simulació per veure la importància de les propietats mecàniques en aquest camp.
06-2008
620 - Assaig de materials. Materials comercials. Economia de l'energia
Acer -- Propietats mecàniques
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC Jordi Sala Serra.pdf 8.000 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

 

Coordinación

 

Patrocinio