Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/13126

Sistema de missatgeria per a mòbils basat en xarxes Wi-Fi
Rodríguez Fernández, Roberto
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Rifà Pous, Helena
El projecte sobre el que versa la present memòria pretén dur a terme l’anàlisi, disseny i implementació d’un sistema de missatgeria per a mòbils basat en xarxes Wi-Fi. Amb aquest propòsit, i amb posterioritat a la valoració de totes les alternatives i eines disponibles, s’ha desenvolupat una aplicació en llenguatge J2ME amb configuració CLDC 1.1 i perfil MIDP 2.0.
The project on which it turns the present memory tries to realise the analysis, design and implementation of a system of mail for mobiles based on Wi-Fi networks. With this intention and after the valuation of all the alternatives and tools available, an application has been developed in J2ME language, with configuration CLDC 1.1 and MIDP 2.0 profile.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
06-2008
621.3 - Enginyeria elèctrica. Electrotècnia. Telecomunicacions
Telèfon mòbil
Missatgeria electrònica
Xarxes d'àrea local sense fils (Xarxes d'ordinadors)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC Roberto Rodriguez Fernandez.pdf 7.599 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem