dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor.author |
Gou, Pere |
dc.date.accessioned |
2008-12-02T13:11:11Z |
dc.date.available |
2008-12-02T13:11:11Z |
dc.date.created |
2008-10-10 |
dc.date.issued |
2008 |
dc.identifier.citation |
Gou, P. 2008. "Estrategias para la reducción del contenido de sodio en productos cárnicos", 4º Congreso Nacional de la Carne, Lleida, 9 y 10 de octubre de 2008 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/12705 |
dc.format.extent |
8 p. |
dc.format.extent |
2619702 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
spa |
dc.relation.uri |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Pernil |
dc.subject.other |
Embotits |
dc.subject.other |
sodi |
dc.title |
Estrategias para la reducción del contenido de sodio en productos cárnicos |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/conferenceObject |