Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/12451

Portal web inmobiliario
Sáez Zamorano, José Ramón
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Sorribes Gomis, Joan
Aquest projecte neix d'una demanda real d'una empresa del sector immobiliari, amb la finalitat d'actualitzar i augmentar les funcionalitats que presenta la web d'aquesta, s'ha implementat un aplicatiu que satisfà tant a l'empresa com als seus clients potencials. S'ha elaborat una completa documentació que inclou una memòria on es descriuen detalladament totes les etapes seguides en el desenvolupament del projecte, un manual d'usuari documentat gràficament, una valoració econòmica del projecte i una descripció de cadascun dels scripts utilitzats per facilitar el manteniment de l'aplicació.
Este proyecto nace de una demanda real de una empresa del sector inmobiliario, con la finalidad de actualizar y aumentar las funcionalidades que presenta la web de ésta, se ha implementado un aplicativo que satisface tanto a la empresa como a los potenciales clientes de la misma. Se ha elaborado una completa documentación que incluye una memoria donde se describen detalladamente todas las etapas seguidas en el desarrollo del proyecto, un manual de usuario documentado gráficamente, una valoración económica del proyecto y una descripción de cada uno de los scripts utilizados para facilitar el mantenimiento de la aplicación.
This project was born from a real petition of a company of building sector, with the finality of actualize and increment the functionalities that presents the actual web, we are implemented an application that satisfy the company and the potential clients of this. We are elaborate a documentation that includes a memory where we describes all the stages that we are followed at the development of this project, a user’s manual that was documented with a lot of graphics, a economical approach of the project and a description of all scripts utilized for doing this application.
2007-06
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Empreses immobiliàries -- Processament de dades
Pàgines web -- Desenvolupament
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
94 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFCSaesZamorano.pdf 1.756 MB PDF Projecte
PFCSaezZamoranoApendix.pdf 2.068 MB PDF Apèndix (valoració econòmica)
PFCSaezZamoranoGuiaUsuari.pdf 6.551 MB PDF Apèndix (guia de l'usuari)
PFCSaezZamoranoResum.pdf 59.68 KB PDF Resum

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters