Integració d'una aplicació de HelpDesk amb LDAP i bbdd externes
Cerezo Iglesias, Antonio
Martín Albarrán, Elena
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 89 p.
Resum: Aquest memòria explica el desenvolupament d'un projecte per ampliar l'eina de Help Desk ServiceTonic perquè accedeixi a fonts de dades de tipus LDAP i a bases de dades externes a la pròpia, per realitzar l'autentificació dels usuaris i extreure la informació dels contactes, també permetre l'accés d'usuaris ja autentificats externament sense que tornin a introduir les seves dades d'accés (Single Sign On). La realització del projecte ha suposat un increment en la capacitat d'integració de ServiceTonic amb fonts de dades externes, ampliant el mercat de clients a empreses que ja tenen les dades estructurades.
Resum: Esta memoria explica el desarrollo de un proyecto para ampliar la herramienta de Help Desk ServiceTonic para que pueda acceder a fuentes de datos de tipo LDAP y a otras bases de datos diferentes de la propia, para realizar la autentificación de los usuarios y extraer la información de los contactos, y también permitir el acceso de usuarios ya autentificados externamente sin que vuelvan a introducir sus datos de acceso (Single Sign On). La realización del proyecto supone un incremento en la capacidad de integración de ServiceTonic con fuentes de datos externas, ampliando el mercado de clientes a empresas que ya tienen los datos estructurados.
Resum: This report explains the development of a project to extend the Help Desk ServiceTonic tool so it can access data sources like LDAP and other databases different from its own, to perform the authentication of users and extract information from the contacts, and also allow access for externally authenticated users without they have to re-enter their login information (Single Sign On). This project involves an increase in the integration capacity of ServiceTonic with external data sources, expanding the market to enterprises that have data already structured.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Informació ; Sistemes d'emmagatzematge i recuperació



Presentació
28 p, 806.5 KB

Projecte
89 p, 923.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-05-06, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir