Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/117513

Mashup d'aplicacions basat en un buscador intel·ligent
Sancho Piqueras, Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Grau Sala, Ramon
Mashup de funcionalitats, basat en un cercador intel·ligent, en aquest cas pensat per a cursos, carreres màsters, etc. La finalitat és adjuntar diverses aplicacions amb l’únic propòsit que en aquest cas és un buscador però que també ens permet utilitzar eines per a la connectivitat mitjançant web Services, o xarxes socials.
Mashup de funcionalidades, basado en un buscador inteligente, en este caso pensado para cursos, carreras másters, etc. La finalidad es juntar diversas aplicaciones con un único fin que en este caso es un buscador pero que también nos permite utilizar herramientas para la conectividad mediante web Services, o redes sociales.
Mashup of functionalities, based on an intelligent search engine, in this case designed to courses, careers masters, etc. The finality is to put together different applications with one target; in this case is a search engine but also allows us to use tools for connectivity through web services, or social networks.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
2010-09
004 - Informàtica
Mashups (Web)
Cercadors d'Internet
Serveis web
Portals d'internet -- Disseny
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC_JavierSanchoPiqueras_presentacio.pdf 3.548 MB PDF Presentació
PFC_JavierSanchoPiqueras.pdf 2.023 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters