Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/117456

Creació d'un framework per aplicacions web amb la plataforma .NET
Pedra Pagès, Sergi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Sánchez Castelló, José María
Hi ha moltes empreses que fan aplicacions de gestió Web. Una d’aquestes empreses és per la que s’ha fet el projecte. El problema és que tenen molts projectes per desenvolupar, per tant van decidir d’implementar un conjunt d’eines amb l’objectiu de facilitar la implementació de les aplicacions als programadors. S’ha desenvolupat una llibreria .dll, que conté aquestes noves eines. També s’ha utilitzat codi JavaScript i CSS per tal d’implementar alguna funcionalitat i donar una presentació amb aquestes noves eines.
Hay muchas empresas que hacen aplicaciones de gestión Web. Una de estas empresas, es para la que se ha hecho el proyecto. El problema es que tienen muchos proyectos para desarrollar, por lo tanto decidieron implementar un conjunto de herramientas con el objetivo de facilitar la implementación de las aplicaciones a los programadores. Se ha desarrollado una librería .dll, que contiene estas nuevas herramientas. También se ha utilizado código JavaScript y CSS para implementar alguna funcionalidad y dar una presentación a estas nuevas herramientas.
There are many companies make Web management application, one of these companies, is the company for that I make the project. The problem is that have many projects to develop, therefore they decided to implement a toolkits with the objective of facilitating the implementation the applications to programmers. Has been developed a .dll library, wich contains these new toolkits. Also has been used JavaScript and CSS code to implements some functionality and give a presentation to these new toolkits.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
09-2010
004 - Informàtica
Internet -- Aplicacions
Pàgines web -- Disseny
Sistemes d'informació per a la gestió
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_SergiPedraPages.pdf 3.534 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem