Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/117293

Consumer populations and nutritional transition in Spain in the 20th century: a methodology for their reconstruction
Muñoz Pradas, Francesc
28-01-2011
Aliments -- Consum -- Espanya -- Estadístiques
Nutrició -- Espanya -- Estadístiques
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat, el departament i la unitat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Documento de trabajo
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica);2011/06
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
UHE2011_06.pdf 424.8 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem