Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/117289

Especificación de procesos en industria química para la implantación de la producción en SAP R/3
Porta Lorenzo, Ignacio Jesús
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; López Peña, Antonio M. (Antonio Manuel)
En este proyecto se ha realizado un estudio en el campo del modelado de los procesos de negocio y sus notaciones. En concreto, se han analizado las notaciones BPMN y UML que se han usado para especificar los procesos en la gestión de la fabricación de una empresa química. Tras estas especificaciones, se ha realizado la comparación de estas dos notaciones con el fin de escoger la mejor de ellas para especificar procesos de negocio. A partir de la especificación de procesos, se ha descrito la implantación del módulo de fabricación de SAP en la misma empresa.
En aquest projecte s’ha realitzat un estudi en el camp del modelatge del processos de negoci i les seves notacions. En concret, s’han analitzat les notacions BPMN i UML que s’han empleat per especificar els processos en la gestió de la fabricació d’una empresa química. Després d’aquestes especificacions, s’ha realitzat la comparació d’aquestes dues notacions amb el fi d’escollir la millor d’elles per especificar processos de negoci. A partir de la especificació de processos, s’ha descrit la implantació del mòdul de fabricació de SAP en la mateixa empresa.
The field of modeling business processes and their notations have been studied in this project. In particular, the BPMN and UML notations have been analyzed and have been used to specify the management processes in the manufacture of a chemical company. After these specifications, the comparison of these two notations has been made in order to choose the best one to specify business processes. From the specification of processes, the implementation of SAP Product Planning (PP) in the same company has been described.
2010-06
004 - Informàtica
Producció -- Direcció i administració -- Processament de dades
Empreses -- Direcció i administració -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_IgnacioJesusPortaLorenzo.pdf 5.056 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters