Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/116769

Componente Editor & Analizador SPL-SQL de karat
Dueñas Ruiz, Daniel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica; Pons Aróztegui, Jordi
Creación de un componente "Editor y Analizador para el lenguaje SPL-SQL" del producto karat para ayudar a los desarrolladores de una empresa en la programación de código de este lenguaje implementando diferentes funcionalidades que ayuden a esta tarea. El proyecto ha sido desarrollado con el lenguaje Java y la herramienta resultante adopta el formato de un Plug-in IDE Eclipse.
Creació d’un component "Editor y Analitzador per al llenguatge SPL-SQL" del producte karat per ajudar als desenvolupadors d'una empresa en la programació de codi d’aquest llenguatge implementant diferents funcionalitats que ajudin en aquesta tasca. El projecte ha estat desenvolupat amb el llenguatge Java i l'eina resultant adopta el format d'un Plug-in IDE Eclipse.
25-03-2011
004 - Informàtica
Empreses -- Processament de dades
Interfícies gràfiques d'usuari (Sistemes d'ordinador) -- Disseny
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
DuenasRuizDanielR-ETIGa2008-09.pdf 2.123 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem