Sistema de reconeixement de cares basat en múltiples vistes
Romero Soriano, Adriana
Álvarez López, José M. 1978- (José Manuel)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 66 p.
Resum: En aquest projecte es proposa un algorisme de detecció de pell que introdueix el veïnatge a l'hora de classificar píxels. Partim d'un espai de color invariant après a partir de múltiples vistes i introduïm la influència del veïnatge mitjançant camps aleatoris de Markov. A partir dels experiments realitzats podem concloure que la inclusió del veïnatge en el procés de classificació de píxels millora significativament els resultats de detecció.
Resum: En este proyecto se propone un algoritmo de detección de piel que introduce la vecindad para clasificar píxeles. Usamos un espacio de color invariante aprendido a partir de múltiples vistas e introducimos la influencia de la vecindad mediante campos aleatorios de Markov. A partir de los experimentos realizados podemos concluir que la inclusión de la vecindad en el proceso de clasificación de píxeles mejora significativamente los resultados de detección.
Resum: In this project, we propose a skin detection algorithm which introduces a neighborhood system to classify pixels. We use a color invariant model learnt from different views and we add the influence of the neighborhood using Markov random fields. From the experiments it is concluded that the inclusion of a neighborhood system in the classification process improves significantly the detection results.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Reconeixement de la cara humana (Informàtica) ; Algorismes computacionals



66 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir