Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/116648

Edufree – Aplicació per a l’ensenyament
Sànchez Blanco, Dídac
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica; Cubillo Alonso, Òscar
Sistema d’informació creat amb l’objectiu de gestionar via Web les matriculacions i avaluacions de l’alumnat per part dels centres docents. Entre altres funcionalitats, les principals són: manteniment de mòduls, matriculació d’alumnes al centre per la posterior inscripció als mòduls desitjats, creació de grups d’alumnes per tal de distribuir-los en classes per nivells i en un número adequat, assignació del professorat als mòduls i grups creats, avaluació dels alumnes i generació de documents que ens permet realitzar llistats dels alumnes i butlletins trimestrals amb les avaluacions realitzades.
Sistema de información creado con el objetivo de gestionar vía Web las matriculaciones y evaluaciones del alumnado por parte de los centros docentes. Sus principales funcionalidades son: mantenimiento de módulos, matriculación de alumnos en el centro para su posterior inscripción en los módulos deseados, creación de grupos de alumnos para poder distribuirlos en clases por niveles y en número adecuado, asignación del profesorado a los módulos y grupos creados, evaluación de los alumnos y generación de documentos que nos permita realizar listados de alumnos y boletines trimestrales con las evaluaciones realizadas.
24-03-2011
004 - Informàtica
Escoles -- Administració i organització -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
SanchezBlancoDidacR-ETIGa2008-09.pdf 2.206 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem