Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/116599

Monitorització d'alt nivell per a el computing de l'experiment ATLAS (LHC)
Guinó Feijóo, Alejandro
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Mostaccio, Diego Javier
Aquest projecte descriu la fusió de les necessitats diaries de monitorització del experiment ATLAS des del punt de vista del cloud. La idea principal es desenvolupar un conjunt de col·lectors que recullin informació de la distribució i processat de les dades i dels test de wlcg (Service Availability Monitoring), emmagatzemant-la en BBDD específiques per tal de mostrar els resultats en una sola pàgina HLM (High Level Monitoring). Un cop aconseguit, l’aplicació ha de permetre investigar més enllà via interacció amb el front-end, el qual estarà alimentat per les estadístiques emmagatzemades a la BBDD.
Este proyecto describe la fusión de las necesidades diarias de monitorización del experimento ATLAS desde el punto de vista del cloud. La idea principal es desarrollar un conjunto de colectores que recojan información de la distribución y procesado de los datos y los tests wlcg (Service Availability Monitoring), almacenándola en BBDD específicas para mostrar los resultados en una sola página HLM (High Level Monitoring). Una vez conseguido, la aplicación debe permitir investigar mas allá vía interacción con el front-end, el cual estará alimentado por las estadísticas almacenadas en la BBDD.
In this project an approach is described to merge all monitoring daily needs for an LHC experiment like ATLAS from the cloud point of view. The main idea is to develop a set of collectors to gather information for data distribution, data processing and wLCG tests (Service Availability Monitoring), store them in specific databases, wrap the results and show it in a single High Level Monitoring (HLM) page. Once having a HLM one can investigate further by interacting with the front-end which is fed by the stats stored at the databases.
06-2010
004 - Informàtica
Processament de dades
Bases de dades -- Disseny
Informació -- Sistemes d'emmagatzematge i recuperació
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
PFC_AlejandroGuinoFeijoo.pdf 1.845 MB PDF

Mostra el registre complet del document