Monitorització d'alt nivell per a el computing de l'experiment ATLAS (LHC)
Guinó Feijóo, Alejandro
Mostaccio, Diego Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 76 p.
Resum: Aquest projecte descriu la fusió de les necessitats diaries de monitorització del experiment ATLAS des del punt de vista del cloud. La idea principal es desenvolupar un conjunt de col·lectors que recullin informació de la distribució i processat de les dades i dels test de wlcg (Service Availability Monitoring), emmagatzemant-la en BBDD específiques per tal de mostrar els resultats en una sola pàgina HLM (High Level Monitoring). Un cop aconseguit, l'aplicació ha de permetre investigar més enllà via interacció amb el front-end, el qual estarà alimentat per les estadístiques emmagatzemades a la BBDD.
Resum: Este proyecto describe la fusión de las necesidades diarias de monitorización del experimento ATLAS desde el punto de vista del cloud. La idea principal es desarrollar un conjunto de colectores que recojan información de la distribución y procesado de los datos y los tests wlcg (Service Availability Monitoring), almacenándola en BBDD específicas para mostrar los resultados en una sola página HLM (High Level Monitoring). Una vez conseguido, la aplicación debe permitir investigar mas allá vía interacción con el front-end, el cual estará alimentado por las estadísticas almacenadas en la BBDD.
Resum: In this project an approach is described to merge all monitoring daily needs for an LHC experiment like ATLAS from the cloud point of view. The main idea is to develop a set of collectors to gather information for data distribution, data processing and wLCG tests (Service Availability Monitoring), store them in specific databases, wrap the results and show it in a single High Level Monitoring (HLM) page. Once having a HLM one can investigate further by interacting with the front-end which is fed by the stats stored at the databases.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Bases de dades ; Disseny ; Informació ; Sistemes d'emmagatzematge i recuperació



76 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir