Porta Firmas
Vives Olaria, José Manuel
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 68 p.
Resum: El present projecte de final de carrera ha sigut desenvolupat en el marc d'un conveni de col·laboració entre la UAB i l'empresa Unit4. Aquest projecte reflecteix les millores que s'han implementat en l'aplicació anomenada Porta Firmas, que és una aplicació web de gestió de signatura digital de documents electrònics de Unit4. Aquesta aplicació utilitza frameworks com ara Struts 2, Hibernate i Web Services per oferir serveis de signatura, validació i gestió de documents.
Resum: El presente proyecto de final de carrera ha sido desarrollado en el marco de un convenio de colaboración entre la UAB y la empresa Unit4. Este proyecto refleja las mejoras que se han implementado en la aplicación llamada Porta Firmas, que es una aplicación web de gestión de firma digital de documentos electrónicos de Unit4. Esta aplicación utiliza frameworks como Struts 2, Hibernate y Web Services para ofrecer servicios de firma, validación y gestión de documentos.
Resum: This final-year project was developed under a collaboration agreement between the UAB and the company Unit4. This project reflects the improvements that have been implemented in the application called Porta Firmas, which is a web application for managing digital signature of electronic documents of Unit4. This application uses frameworks such as Struts 2, Hibernate and Web Services to offer signature services, validation and document management.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Pàgines web ; Disseny



68 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir