To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/6444

Internet : una xarxa de metàfores
Pérez i Brufau, Roger
Universitat Oberta de Catalunya
Ens proposem, en aquest breu treball, analitzar les principals metàfores que utilitzem els usuaris per referir-nos a Internet i a les activitats i persones relacionades amb la xarxa. La nostra anàlisi es mourà en els termes de la teoria defensada principalment per George Lakoff i Mark Johnson en el conjunt de les seves obres, tot i que mereixerà especial atenció (i serà el centre de la primera part del treball) l'obra de 1980 Metaphors we live by.
Nos proponemos, en este breve trabajo, analizar las principales metáforas que utilizamos los usuarios para referirnos a Internet y a las actividades y personas relacionadas con la red. Nuestro análisis se moverá en los términos de la teoría defendida principalmente por George Lakoff y Mark Johnson en el conjunto de sus obras, a pesar de que merecerá especial atención (y será el centro de la primera parte del trabajo) la obra de 1980 Metaphors we live by.
This paper aims to analyse the main metaphors used by the users to refer to the Internet and the activities and people related to the network. Our analysis will move under the terms of the theory defended mainly by George Lakoff and Mark Johnson in all his works, although it will require special attention the 1980 work "Metaphors we live by".
2011-03-15
Internet
Internet
Internet
metàfores
metáforas
metaphors
Internet -- Social aspects
Metaphor
Internet -- Aspectes socials
Metàfora
Internet -- Aspectos sociales
Metáfora
NO
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters