Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/115261

Execució d'un projecte TIC
García García, Carlos
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Sánchez Castelló, José María
Este proyecto intenta dar solución al problema que se ha encontrado la empresa VGG Aplicaciones,S.C.P. a la hora de hacer pruebas en el desarrollo de su principal producto de logística Appia para integración con transportes. El programa que se ha realizado en este proyecto, pretende integrar todas las diferentes agencias de transportes en una única aplicación para su correcta administración desde un mismo entorno de trabajo y no duplicar tareas.
Aquest projecte intenta donar solució al problema que s’ha trobat l’empresa VGG Aplicaciones,S.C.P a l’hora de fer proves en el desenvolupament del seu principal producte de logística Appia per a l’integració amb transports. El programa que s’ha realitzat en aquest projecte, pretén integrar totes les diferentes agències de transports en una única aplicació per la seva correcta administració des d'un mateix entorn de treball i no duplicar tasques.
The company VGG Aplicaciones, S.C.P is working in developing Appia product logistics for transport integration. By this project, I tried to find a solution to different problems VGG Aplicadiones found. The program has been created in this project seeks to integrate all the different transportation agencies in a single application for proper administration from u same working environment and not duplicate work.
2010-06
004 - Informàtica
Empreses -- Organització i administració -- Automatització
Sistemes d'informació per a la gestió
Recursos informatius -- Direcció i administració
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_CarlosGarciaGarcia.pdf 1.333 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters