Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/115207

Geolocalitzáció en temps real sobre Google Maps
Martín Farré, Rafael
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Ganyet, Josep M.
L’objectiu d’aquest projecte és crear un sistema de seguiment d’una flota de vehicles amb GPS en temps real. A partir d’un mòdul de captació, el servidor recull la informació geogràfica dels vehicles i l’emmagatzema. I amb un mòdul de processament, es mostra i controla els vehicles, els punts d’interès i els polígons del sistema de Geofencing. En primer lloc, faig una introducció a l’estat de l’art dels sistemes de seguiment de vehicles. A continuació, analitzo els requeriments, especifico el comportament desitjat del sistema, explico el disseny i la implementació. Per últim, faig un seguit de proves per extreure’n les conclusions.
El objetivo de este proyecto es crear un sistema de seguimiento de una flota de vehículos con GPS en tiempo real. A partir de un módulo de captación, el servidor recoge la información geográfica de los vehículos y lo almacena. Y con un módulo de procesamiento, se muestra y controla los vehículos, los puntos de interés y los polígonos del sistema de Geofencing. En primer lugar, hago una introducción al estado del arte de los sistemas de seguimiento de vehículos. A continuación, analizo los requerimientos, especifico el comportamiento deseado del sistema, explico el diseño y la implementación. Por último, hago una serie de pruebas para extraer las conclusiones.
The aim of this project is to create a tracking system of a fleet of vehicles with GPS in real time. From a capture module, the server collects and stores the geographical information of the vehicles. And, with a processing module, are shown and controlled vehicles, points of interest and polygons of Geofencing system too. First of all, I make an introduction to the state of the art of the vehicle tracking systems. Next, I analyze the requirements, I specify the wished behaviour of the system, I explain the design and the implementation. Finally, I make a series of tests to extract the conclusions.
06-2010
004 - Informàtica
Sistema de posicionament global
Vehicles de motor -- Sistemes de localització automàtica
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_RafaelMartinFarre_presentacio.pdf 2.610 MB PDF Presentació
PFC_RafaelMartinFarre.pdf 4.097 MB PDF Presentació

Mostrar el registro completo del ítem