Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/115155

Aplicacions de reconeixement de la parla: sistemes de respeaking III
Pérez Rivero, Néstor
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Serrano, Javier (Informàtic)
En aquest projecte es fa una introducció als reconeixedors de la parla, el seu funcionament i la seva base matemàtica. Un cop tots els conceptes han quedat clars, es mostra el mètode de creació que hem seguit per obtenir el nostre propi reconeixedor de la parla, utilitzant les eines HTK, en català. S’avaluen les seves virtuts i els seus defectes a través de diferents proves realitzades als seus components. A més a més, el projecte arrodoneix la feina implementant un sistema de dictat automàtic que explota el reconeixedor de la parla utilitzant Julius.
En este proyecto se hace una introducción a los reconocedores del habla, su funcionamiento y su base matemática. Una vez todos los conceptos han quedado claros, se muestra el método de creación que hemos seguido para obtener nuestro propio reconocedor del habla, usando las herramientas HTK, en catalán. Se evalúan sus virtudes y sus defectos a través de diferentes pruebas realizadas a sus componentes. Además, el proyecto redondea el trabajo implementando un sistema de dictado automático que explota el reconocedor del habla usando Julius.
This project provides an introduction to the speech recognition, operation and mathematical basis. Once all the concepts are clear, it shows the method of creation that we followed for our own speech recognizer using HTK tools in Catalan. Assesses its strengths and weaknesses across different tests on their components. In addition, the project gets complete implementing an automatic dictation system that exploits the speech recognizer using Julius.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
06-2010
004 - Informàtica
Parla, Sistemes de processament de la
Lingüística computacional
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_NestorPerezRivero.pdf 609.8 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem