Implementación de aplicaciones y herramientas de post-procesamiento de imágenes médicas vía web
Casals Hernández, Jordi
Mostaccio, Diego Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 76 p.
Resum: Con la creciente generación de resonancias magnéticas, los servicios de radiología necesitan aplicaciones que les faciliten el trabajo de acceso remoto a los datos y a las herramientas que utilicen para la extracción de datos para realizar sus diagnósticos. El objetivo de este proyecto es el de estudiar e integrar en la plataforma web del grupo de Imagen Médica del PIC llamada PICNIC (PIC NeuroImaging Center) un conjunto de aplicaciones para el estudio y procesamiento de neuroimagen con la implementación de herramientas software en la plataforma grid del PIC.
Resum: Amb la creixent generació de ressonàncies magnètiques, els serveis de radiologia necessiten aplicacions que els hi facilitin les tasques d'accés remot a dades i a les eines que utilitzen per a l'extracció de dades per realitzar els seus diagnòstics. L'objectiu d'aquest projecte es el d'estudiar i integrar en la plataforma web del grup d'Imatge Mèdica del PIC, anomenat PICNIC (PIC NeuroImaging Center), un conjunt d'aplicacions per a l'estudi i processament de neuroimatge amb l'implementació d'eines software en la plataforma grid del PIC.
Resum: With the rising generation of magnetic resonance imaging, radiology services need applications that will facilitate the work of remote access to data and tools used for the extraction of data for diagnosis. The objective of this project is to study and integrate into the PIC web platform of the Medical Imaging group called PICNIC (PIC NeuroImaging Center) a set of applications for study and neuroimaging processing tools with the implementation of software tools into the PIC grid platform.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Imatges mèdiques ; Processament ; Tècniques digitals ; Informació ; Sistemes d'emmagatzematge i recuperació ; Pàgines web ; Desenvolupament



Presentació
27 p, 9.2 MB

Projecte
76 p, 3.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir