Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/114654

Estudio para la implantación de un sistema ERP en una empresa dedicada a la hostelería
Carreiras González, Alberto
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Sánchez Castelló, José María
Este proyecto consiste en el estudio previo que se tiene que llevar a cabo para implantar un ERP en una empresa. En este caso, la empresa se trata de una PYME del sector de la restauración/hostelería. El estudio que se ha realizado sobre los tres ERP's son productos que se encuentran en el mercado, concretamente se han estudiado los ERP's de Openbravo, SAP y Datisa. El motivo de porque estos tres se debe a que el primero es open source, el segundo consiste en un producto de una empresa líder en el sector de los ERP's y el tercero porque es una solución de hostelería realizada por una mediana empresa.
Aquest projecte consisteix en l'estudi previ que s'ha de portar a terme per a implantar un ERP en una empresa. En aquest cas, l'empresa es tracta d'una PYME del sector de la restauració/hostaleria. L'estudi que s'ha realitzat sobre els tres ERP's són productes que es troben en el mercat, concretament s'han estudiat els ERP's de Openbravo, SAP i Datisa. El motiu de perquè aquests tres es deu al fet que el primer és open source, el segon consisteix en un producte d'una empresa capdavantera en el sector dels ERP's i el tercer perquè és una solució d'hostaleria realitzada per una mitjana empresa.
The objective of this project is the previous study that has to be carried out to implant an ERP in a company. In this case, the company treats itself about a SME of the sector of the restoration / hotel and catering business. The study that has been realized on three ERP's they are products that they find on the market, concretely the ERP's Openbravo, SAP and Datisa have been studied. The motive of because these three it owes to that the first one is open source, the second one consists of a product of a leading company of the sector of the ERP's and the third party because it is a solution of hotel and catering business realized by a medium company.
2010-06
004 - Informàtica
Empreses petites i mitjanes -- Direcció i administració -- Processament de dades
Recursos informatius -- Direcció i administració
Sistemes d'informació per a la gestió
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_AlbertoCarreirasGonzalez.pdf 333.2 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters