Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/11135

Transformación y nuevos usos en los terrenos de la antigua estación de ferrocarril de Segovia. Contenedor cultural
Ruiz Tablada, Clara
L’exercici consisteix en la transformació d'una platja de vies, que està previst que quedi en desús properament, en un element de cohesió i articulació del teixit urbà existent i futur, en el context tant de barri com de ciutat i fins i tot del municipi. Es proposa per tant la configuració d’un gran espai lliure públic, i un contenidor cultural que doni suport a les dotacions i equipaments existents i previstos per a la ciutat, potenciant a més a més la seva imatge de fita en un dels principals punts d’entrada a Segovia. [resum fet per l'autor]
Àrees temàtiques de la UPC::Arquitectura::Tipologies d'edificis
Civic centers
Centres culturals
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem