Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/9723

Avantprojecte d’una formatgeria dedicada a l’elaboració de productes làctics i derivats amb una producció setmanal de 3500 litres situada a Samalús (Cànoves i Samalús)
Egea Vila, Josep Maria; Parellada Roura, Anna
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Iranzo Iranzo, Fco. Jose; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet
-Dairy products industry
-Llet
-Formatge
-Formatgeria
-Avantprojecte
-Productes lactis -- Indústria i comerç
Attribution-NonCommercial 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/es/
Trabajo/Proyecto fin de carrera
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem