Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/9612
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Vinuesa Casanovas, Arnau |
dc.date | 2010-07-15 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/9612 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Oranges |
dc.subject | Citrus sinensis |
dc.subject | Quarta gamma |
dc.subject | PH |
dc.subject | Àcid ascòrbic |
dc.subject | Vida comercial |
dc.subject | Taronges |
dc.subject | Aliments de quarta gamma |
dc.title | Estudi d'alguns paràmetres qualitatius de la taronja (Citrus sinensis) de quarta gamma |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |