Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/9798

Projecte de rehabilitació i canvi d'ús de les naus "Cal Berger" per adequació d'un nou centre de joventut a Vilafranca del Penedés
Máximo Gímenez, Miquel; Hernández Abenoza, Carles
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica I; Capellà Llovera, Joaquim
Àrees temàtiques de la UPC::Edificació
Buildings--Remodeling for other use--Spain--Catalonia
Building--Repair and reconstruction
Conversió d'edificis -- Vilafranca del Penedés (Catalunya) -- PFC
Edificis -- Remodelació -- PFC
Casals de joves -- PFC
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem