Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/10412

Barcelona'92: los Juegos de la comunicación
Moragas i Spà, Miquel de, 1943-
Centre d'Estudis Olímpics
Este artículo es una síntesis de algunas partes del libro del autor de &i&Juegos Olímpicos y Comunicación&/i&, publicado por FUNDESCO. La investigación correspondiente se pudo realizar en el Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona con el apoyo de la C.I.C.Y.T. (Centro de Investigación Científica y Tecnológica), en el Plan Nacional de Investigación (Área del Deporte). Esta versión fue preparada para la revista &i&Telos&/i& de Fundesco, en enero de 1992.
This article is a summary of some parts of the book by the author of &i&Juegos Olímpicos y Comunicación&/i&, published by FUNDESCO. The research was undertaken in the Olympic Studies Centre at the Universitat Autònoma de Barcelona with the support of the C.I.C.Y.T. (Centro de Investigación Científica y Tecnológica), in the National Plan of Research (Sport Area). This version was prepared for the magazine &i&Telos&/i& by Fundesco, in January of 1992.
Aquest article és una síntesi d'algunes parts del llibre de l'autor de &i&Juegos Olímpicos y Comunicación&/i&, publicat per FUNDESCO. La investigació corresponent es va poder realitzar al centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona amb el suport de la C.I.C.Y.T. (Centro de Investigación Científica y Tecnológica), en el Pla Nacional d'Investigació (Àrea de l'Esport). Aquesta versió es va preparar per a la revista &i&Telos de Fundesco&/i&, el gener del 1992.
1992
79 - Diversions. Espectacles. Cinema. Teatre. Dansa. Jocs. Esports
Jocs Olímpics -- Activitats culturals
Jocs Olímpics -- Aspectes econòmics
Mitjans de comunicació de massa i Jocs Olímpics
Jocs Olímpics 25ns : 1992 : Barcelona
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
16 p.
info:eu-repo/semantics/bookPart
Documento de trabajo
Centre d'Estudis Olímpics, UAB
Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB;7
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
WP007_spa.pdf 83.24 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem