Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/5904

Estratègies comunicatives de promoció de l'activitat física saludable a les xarxes socials
Salmerón Aneas, Roger
Universitat Oberta de Catalunya
En aquest article s'ha realitzat un anàlisi de la promoció de l'activitat física que es fa emprant les xarxes social. Per dur-lo a terme s'han seleccionat catorze dels millors hospitals dels EEUU i s'ha realitzat un exhaustiu examen de la interacció així com un registre de les diferents formes que han adoptat les propostes relacionades amb la promoció directe de l'activitat física. A partir dels resultats i les categories escollides s'ha detectat un marc cognitiu que ens permet fer-nos una idea del tipus de regal que permet crear una comunitat, quines estratègies han estat les més vàlides alhora de crear un veritable sentiment d'afiliació a la promoció de l'activitat física saludable.
En este artículo se ha realizado un análisis de la promoción de la actividad física que se hace empleando las redes sociales. Para llevarlo a cabo se han seleccionado catorce de los mejores hospitales de los EEUU y se ha realizado un exhaustivo examen de la interacción así como un registro de las diferentes formas que han adoptado las propuestas relacionadas con la promoción directo de la actividad física. A partir de los resultados y las categorías escogidas se ha detectado un marco cognitivo que nos permite hacernos una idea del tipo de regalo que permite crear una comunidad, qué estrategias han sido las más válidas a la hora de crear un verdadero sentimiento de afiliación a la promoción de la actividad física saludable.
This paper analyses the promotion of physical activity using social networking. Hence, fourteen of the best hospitals in the U.S. have been selected to conduct a thorough examination of the interaction, as well as a record of the different kind of proposals related to the direct promotion of physical activity.
15-02-2011
promoció de la salut
donar regals
tribu
usatges de les xarxes socials
promoción de la salud
regalos
tribu
redes sociales
health promotion
giveaway
Online social networks
Medicine -- Computer network resources
Xarxes socials en línia
Medicina -- Recursos electrònics en xarxa
Redes sociales en Internet
Medicina -- Recursos electrónicos en red
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem