Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/10058

The new role of the mass media in the construction of sport and Olympic values
Moragas i Spà, Miquel de, 1943-
Centre d'Estudis Olímpics
This paper was presented in the International Symposium on Toward the Creation of New-Sport Cultures, undertaken in Osaka, Japan, in January 28, 1996. The main purpose is to make an interpretation of the cultural values of sport and Olympism in contemporary society, considering the enormous influence that the media have on them.
Aquesta comunicació es va presentar al Simpòsium internacional sobre la creació de cultures del nou esport, portat a terme a Osaka, Japó, el 28 de gener, de 1996. El seu propòsit principal és fer una interpretació dels valors culturals de l'esport i de l'olimpisme a la societat contemporània, tot tenint en compte la gran influència que reben aquests per part dels mitjans de comunicació.
Esta comunicación se presentó al Simposio internacional sobre la creación de culturas del nuevo deporte, llevado a cabo en Osaka, Japón, el 28 de enero, de 1996. Su propósito principal es hacer una interpretación de los valores culturales del deporte y del olimpismo en la sociedad contemporánea, teniendo en cuenta la gran influencia que reciben éstos por parte de los medios de comunicación.
1996
79 - Diversions. Espectacles. Cinema. Teatre. Dansa. Jocs. Esports
Esports -- Aspectes ètics i morals
Mitjans de comunicació de massa i esports
Educació física
Mitjans de comunicació de massa i Jocs Olímpics
Jocs Olímpics -- Aspectes ètics i morals
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
12 p.
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
Working Paper
Centre d'Estudis Olímpics, UAB
Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB;51
         

Full text files in this document

Files Size Format
WP051_eng.pdf 50.26 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters