Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/10681

Aixecament subterrani i superficial de la mina del Turó de Montcada
Ferrer i Garcia, Hilari; Mestres i Pascua, Carles
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria del Terreny, Cartogràfica i Geofísica; Tapia Gómez, Ana M.
El present projecte detalla els diferents treballs topogràfics realitzats per la obtenció d’una sèrie de plànols a diferents escales d'una mina abandonada al Turó de Montcada. S’ha creat un model tridimensional a partir de l’ aixecament topogràfic de l’interior, a escala 1:200 i s’han realitzat diferents perspectives, tant des de l’exterior com de l’interior, per apreciar-hi els detalls. Alhora s’ha realitzat l’aixecament topogràfic de l’àrea d’afecció de la mina, a escala 1:1500, abarcant una superfície de 52 Ha. per a la posterior realització de perfils longitudinals per muntera. A partir de les dades obtingudes s’han realitzat diferents estudis: obtenció de perfils, seccions, relació profunditats superfície-mina, i cubicació dels materials extrets. Independentment dels treballs topogràfics, s’ha volgut profunditzar en l’aspecte medio ambiental de les explotacions del Turó de Montcada, fent un petit estudi històric des dels inicis de les explotacions. Alhora i en vistes a la possible declaració de Parc Natural de la Serra de Collserola, incloent-hi el Turó de Montcada, s’inclou un petit estudi de medi ambient, consistent en un inventari ambiental de flora i fauna i un estudi geològic..
Àrees temàtiques de la UPC::Edificació
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Geomàtica::Cartografia
Mine surveying
Topographical drawing
Mines -- Topografia -- PFC
Aixecaments topogràfics -- Catalunya -- PFC
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem