Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/10327

Projecte d'urbanització del Plà dels Estudiants del municipi de Manlleu (Barcelona)
Alba Cordero, Jordi; Bou Mauri, Pere
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria del Terreny, Cartogràfica i Geofísica; Tapia Gómez, Ana M.
L’objectiu del present projecte és la definició de l’obra per a la urbanització dels terrenys del “Pla de l’Estudiant” del municipi de Manlleu (Osona). El projecte s’inicia amb un aixecament topogràfic de la zona mitjançant una estació total. Aquest aixecament es realitza mitjançant itineraris tancats. L’aixecament es composa de 19 bases, 2 de les quals són vèrtex geodèsics de la xarxa municipal propietat de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC), i s’utilitzen les seves coordenades conegudes un cop canviat el sistema de referència per, a partir d’elles, compensar tota la xarxa. Per a la realització del plànol topogràfic s’han utilitzat els softwares Cartomap i Autocad. Un cop s’ha obtingut la topografia de la zona, s’ha estudiat per traçar la nova urbanització tenint en compte les normatives corresponents i l’impacta mediambiental. S’ha justificat el moviment de terres necessari per a la construcció els vials. S’ha optat per a donar continuïtat a als carrers existents, crear una nova entrada a la urbanització a partir de la carretera comarcal BV-5224 mitjançant una nova rotonda i al mateix temps millorar aquesta carretera fins a l’entrada del municipi. La nova urbanització del “Pla dels Estudiants” constarà d’una zona residencial amb parcel·les destinades a diferents ordenacions, jardins urbans, un gran aparcament i es deixarà a punt una zona per a una futura zona d’equipaments.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Geomàtica
Àrees temàtiques de la UPC::Edificació
Surveys
Aixecaments topogràfics -- PFC
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem