To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/10231
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Serrano Porta, Lídia |
dc.contributor | Sorribas Royo, Francisco Javier |
dc.contributor.author | Izquierdo Barberà, Daniel |
dc.contributor.author | Trilla Ibar, Oscar |
dc.date | 2009-04-03 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/10231 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Viticultura |
dc.subject | Thompson seedless grape |
dc.subject | Control biològic |
dc.subject | qualitat del most |
dc.subject | Uncinula necator |
dc.subject | Vitis vinifera |
dc.subject | Viticultura -- Innovacions tecnològiques |
dc.title | Alternatives al sofre en el control de cendrosa en viticultura ecològica |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |