Título:
|
Puntos de venta de carne de conejo: preferencias y problemática
|
Autor/a:
|
Leal Domínguez, David
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Kallas, Zein |
Abstract:
|
Amb aquest projecte es pretén comprovar quins factors determinen l’ escassa venda de
carn de conill ens els punts de venda catalans.
Amb aquest objectiu, el treball s’ estructura en tres blocs principals:
• Analitzar i estudiar l’ estat actual del sector cunícola català, tant a nivell català
com nacional, per a poder entendre la crisi que està patint el sector durant els
últims anys.
• Dissenyar una enquesta destinada als gerents i/o empleats dels punts de venda
per a poder conèixer de primera mà la situación que es troba el conill dintre del
sector.
• Analitzar els resultats del treball de camp per a avaluar les manques que té la
venda de carn de conill dintre dels punts de venda catalans. |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn -Rabbits -sector cunícola català -mercat actual conill -crisi -problemática conill -punts de venda de conill -analitzar resultats -Cuniculicultura -- Aspectes econòmics |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Compartir:
|
|