Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10854/4168

Qualitat de vida en persones amb discapacitat intel·lectual i entorns laborals
Pujol, Gerard
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes
En l’actualitat, la qualitat de vida es considera un aspecte clau a tenir en compte en el desenvolupament personal, social i educatiu i formatiu de les persones amb discapacitat intel·lectual. L’objectiu d’aquest treball és el de fer una breu revisió dels conceptes de qualitat de vida i discapacitat intel·lectual i comprovar quina tipologia de centre es més beneficiosa per a la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. En l’estudi s’analitzen els nivells de qualitat de vida dels treballadors d’un centre ocupacional i un centre especial de treball, per tal de determinar quina de les dues institucions aporta millors resultats en aquest col·lectiu. Un cop obtingudes les dades i fet el tractament estadístic adequat s’observa que els nivells de qualitat de vida en aquesta són els mateixos ja sigui a nivell de centre, com pel que fa a nivell de sexe de les persones estudiades.
Actually life quality is considered an essential item to bear in mind about personal, social, educative and formative development on people with intellectual disabilities. The goal of this investigation is to make a brief revision of the concepts life quality and intellectual disabilities and check what kind of centers is more beneficial for intellectual disabilities life quality people. On the study it is analyzed the level of workers life quality of an occupational center and a special working center, for determine which one of this two institutions is giving better results to that collectives. Once the data has been got and the properly statistics treatment done, we can say life quality levels on the two groups are the same, both different centers as sex.
Curs 2014-2015
05-2015
Qualitat de vida
Qualitat de vida en el treball
Discapacitats mentals -- Treball
Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons:
73 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
trealu_a2015_pujol_gerard_qualitat_vida_annex.pdf 1.210 MB PDF
trealu_a2015_pu ... _qualitat_vida_memoria.pdf 844.8 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem