Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10854/4131

La sexualitat en la discapacitat intel·lectual. Un anàlisi de cas.
Balsas Fuentes, Èric; Crespiera Escalé, Romà
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes
L’estudi que es presenta a continuació té l’objectiu general de dissenyar una proposta d’intervenció que pugui satisfer l’educació referent a la sexualitat per part de les persones amb discapacitat intel·lectual. Per tal d’assolir aquest propòsit, caldrà fer una mirada a l’ètica i els drets, l’educació sexual que es dóna , la infomació que arriba a les persones amb discapacitat, així com el paper que tenen els mites i els aspectes tabú en l’educació sexual orientada a les persones amb discapacitat intel·lectual. Els objectius que hem descrit són estudiats a partir d’una fonamentació teòrica que dóna sentit a la recerca. Per altra banda, una metodología qualitativa centrada en les entrevistes i l’observació ens permetran portar al terreny pràctic els objectius descrits que ens hem marcat en aquest treball.
the main goal of the present study is to design a proposal to improve the sexual demand made by people with intellectual disability. To reach this goal, it is needed to take a look on the ethics and rights, the given sexual education, the information that people with intellectual disability receives, as well as the role that the myths and taboo aspects play in the sexual education oriented to these people. The objectives described above are analyzed following theoretical bases which give sense to the present research. At the same time, a qualitative methodology focused on interviews and observation will bring us the theory into a practical field.
Curs 2014-2015
06-2015
Discapacitats -- Conducta sexual
Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons:
134 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
trealu_a2015_ba ... exualitat_discapacitat.pdf 1.236 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem