To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10854/3939

Cooking and Active Leisure TAS Program, Spain: A Program Impact Pathways (PIP) analysis
Roura, Elena; Lucía Pareja, Sara; Milà, Raimon; Cinca, Núria
Universitat de Vic. Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar
2014
Nutrició
Aliments -- Investigació
Fundació Alícia
(c) Nevin Scrimshaw International Nutrition Foundation
Tots els drets reservats
9 p.
Article
Nevin Scrimshaw International Nutrition Foundation
         

Full text files in this document

Files Size Format
artconlli_a2014 ... cooking_active_leisure.pdf 887.8 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Puig Ribera, Anna; Bort Roig, Judit; González-Suárez, Ángel Manuel; Martínez-Lemos, Rodolfo Iván; Giné-Garriga, Maria; Fortuño, Josep; Martori, Joan Carles; Muñoz-Ortiz, Laura; Milà, Raimon; McKenna, Jim; Gilson, Nicholas D.
Puig-Ribera, Anna; Bort-Roig, Judit; González-Suárez, Angel M.; Martínez-Lemos, Iván; Giné-Garriga, Maria; Fortuño, Josep; Martori, Joan C.; Muñoz-Ortiz, Laura; Milà, Raimon; McKenna, Jim; Gilson, Nicholas D.;
Urpí Sardà, Mireia; Llorach, Rafael; Monagas, Maria; Khan, Nasiruddin; Rotches-Ribalta, Maria; Roura, Elena; Lamuela Raventós, Rosa Ma.; Estruch Riba, Ramon; Andrés Lacueva, Ma. Cristina
Mata Bilbao, María de Lourdes; Andrés Lacueva, Ma. Cristina; Roura, Elena; Jáuregui Pallarés, Olga; Escribano Ferrer, Elvira; Torre, Celina; Lamuela Raventós, Rosa Ma.
 

Coordination

 

Supporters